Gerd Napisano 13 Grudnia 2019 Napisano 13 Grudnia 2019 W figurce - popiersiu każdy może zobaczyć, co chce. Ja gdy ją zobaczyłem... wiedziałem, że ją kupię (16 €) i wiedziałem co widzę. Mianowicie Sean Connery, który z powodzeniem w filmie "O jeden most za daleko" zagrał gen. Roberta "Roya" Urquharta - dowódcę 1 brytyjskiej Dywizji Powietrznodesantowej. Na artbox'ie bardziej on przypomina p. Connery niż w mojej interpretacji.... Zawartość pudełka skąpa ale i tak znakomita i warta ceny. Wykonana przez braci Węgrów w dwóch skalach. 1 Cytuj
Marcin M. Napisano 13 Grudnia 2019 Napisano 13 Grudnia 2019 Świetnie go pomalowałeś. Szkoda, że rzeźbiarz chyba za bardzo sie starał, bo coś przedobrzone jest. Ten z Young Miniatures duzo bardziej podobny do siebie. Została Ci gdzies fotka surowizny? Cytuj
Gerd Napisano 20 Grudnia 2019 Autor Napisano 20 Grudnia 2019 Niestety. Nie zrobiłem "in boxa" w każdym razie jeśli chodzi o jakość to ładny czyściutki. A Young.... tak super. Dla porządku jeszcze zdjęcie "praojca" - gen. Roberta "Roya" Urquharta, którego zapomniałem wrzucić w poprzednim poście. Cytuj
enten Napisano 20 Grudnia 2019 Napisano 20 Grudnia 2019 Ten mundur mu się trochę świeci i na ujęciu z tyłu beret połyskuje. "A ja bym" matem go mocno potraktował. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi