Gerd Napisano 13 Grudnia 2019 Share Napisano 13 Grudnia 2019 W figurce - popiersiu każdy może zobaczyć, co chce. Ja gdy ją zobaczyłem... wiedziałem, że ją kupię (16 €) i wiedziałem co widzę. Mianowicie Sean Connery, który z powodzeniem w filmie "O jeden most za daleko" zagrał gen. Roberta "Roya" Urquharta - dowódcę 1 brytyjskiej Dywizji Powietrznodesantowej. Na artbox'ie bardziej on przypomina p. Connery niż w mojej interpretacji.... Zawartość pudełka skąpa ale i tak znakomita i warta ceny. Wykonana przez braci Węgrów w dwóch skalach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 13 Grudnia 2019 Share Napisano 13 Grudnia 2019 Świetnie go pomalowałeś. Szkoda, że rzeźbiarz chyba za bardzo sie starał, bo coś przedobrzone jest. Ten z Young Miniatures duzo bardziej podobny do siebie. Została Ci gdzies fotka surowizny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 20 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2019 Niestety. Nie zrobiłem "in boxa" w każdym razie jeśli chodzi o jakość to ładny czyściutki. A Young.... tak super. Dla porządku jeszcze zdjęcie "praojca" - gen. Roberta "Roya" Urquharta, którego zapomniałem wrzucić w poprzednim poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 20 Grudnia 2019 Share Napisano 20 Grudnia 2019 Ten mundur mu się trochę świeci i na ujęciu z tyłu beret połyskuje. "A ja bym" matem go mocno potraktował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi