Bengal Napisano 29 Grudnia 2019 Share Napisano 29 Grudnia 2019 Dobry, koniec roku w końcu coś skończone Nasze "109 czarna 8 " , latał nią Werner Schroer. Moja malowana pomarańczową hataką + gunze/tamiya. Miłego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 29 Grudnia 2019 Share Napisano 29 Grudnia 2019 Razem my robili. Wiec załaczam mojego messera. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 31 Grudnia 2019 Share Napisano 31 Grudnia 2019 Fajne bliźniaki. Choć francowy bardziej mi się podoba. Taki bardziej plastyczny jest. Szkoda tylko, że obaj popełniliście trochę błędów w malowaniu, co jest dziwne, bo te tropikalne mietki dość dobrze obfotografowane są. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 31 Grudnia 2019 Share Napisano 31 Grudnia 2019 5 godzin temu, MIRO napisał: Fajne bliźniaki. Choć francowy bardziej mi się podoba. Taki bardziej plastyczny jest. Szkoda tylko, że obaj popełniliście trochę błędów w malowaniu, co jest dziwne, bo te tropikalne mietki dość dobrze obfotografowane są. Hej MIRO, a jakie błędy? Rozkład plam zielonych? Przegladalismy zdiecia i kazdy samolot troche inaczej wygladał. Chłopaki mieli wene twórcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 31 Grudnia 2019 Share Napisano 31 Grudnia 2019 Co do łatek, to wstawiliście zdjęcie tej 8 . Ale nie o to mi chodzi. Zły kolor goleni i kołpaków u Bengala, czy brak RLM 76 pod swastyką u Ciebie. Takie pierdoły w sumie. Bardziej szkoda mi smaczków jak białe bandaże na oponach, ciapki na maszcie anteny, czy zeszlifowana do gołego metalu wewnętrzna strona łopat. Ale powtórzę. Mnie się i tak podoba. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 1 Stycznia 2020 Share Napisano 1 Stycznia 2020 Dzięki Miro za odpowiedz. Człowiek zawsze czegos sie nauczy. Widac nasz research był za słaby. Biłałe bandaże na oponach, o tym nie wiedzałem to ciekawe. Moge tylko napisac ze praca nad tym modelem była przyjemna, moge go polecic srednio zawansowanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Stycznia 2020 Share Napisano 1 Stycznia 2020 Obie 109-tki ładnie wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi