zegeye Napisano 30 Grudnia 2019 Share Napisano 30 Grudnia 2019 Stara Hasegawa 1/72, zlepiona w zasadzie z pudła. Delikatnie coś tam w kabinie porobiłem ale i tak nie widać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 30 Grudnia 2019 Share Napisano 30 Grudnia 2019 Taka fajna nówka nie śmigana.Bez udziwnień i cudowania.Jestem na Tak. Dlaczego nie ma zdjęć "brzuszka"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 30 Grudnia 2019 Share Napisano 30 Grudnia 2019 Bo się wstydził... Fajny model, fajna robota - "na żywo" wyglada duzo efektowniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 30 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2019 4 godziny temu, Xmen napisał: Dlaczego nie ma zdjęć "brzuszka"? Ano bałem się go na plecy kłaść.... jakoś tak mi nie na rękę było z tym pływakiem do góry.... Może będziesz miał okazję na żywo zobaczyć to ci brzuszek pokażę 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 31 Grudnia 2019 Share Napisano 31 Grudnia 2019 8 godzin temu, zegeye napisał: Może będziesz miał okazję na żywo zobaczyć to ci brzuszek pokażę 8-) Raczej nie będzie takiej okazji niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi