zegeye Napisano 30 Grudnia 2019 Napisano 30 Grudnia 2019 Stara Hasegawa 1/72, zlepiona w zasadzie z pudła. Delikatnie coś tam w kabinie porobiłem ale i tak nie widać. 1 Cytuj
Xmen Napisano 30 Grudnia 2019 Napisano 30 Grudnia 2019 Taka fajna nówka nie śmigana.Bez udziwnień i cudowania.Jestem na Tak. Dlaczego nie ma zdjęć "brzuszka"? Cytuj
WujekAlice Napisano 30 Grudnia 2019 Napisano 30 Grudnia 2019 Bo się wstydził... Fajny model, fajna robota - "na żywo" wyglada duzo efektowniej. Cytuj
zegeye Napisano 30 Grudnia 2019 Autor Napisano 30 Grudnia 2019 4 godziny temu, Xmen napisał: Dlaczego nie ma zdjęć "brzuszka"? Ano bałem się go na plecy kłaść.... jakoś tak mi nie na rękę było z tym pływakiem do góry.... Może będziesz miał okazję na żywo zobaczyć to ci brzuszek pokażę 8-) Cytuj
Xmen Napisano 31 Grudnia 2019 Napisano 31 Grudnia 2019 8 godzin temu, zegeye napisał: Może będziesz miał okazję na żywo zobaczyć to ci brzuszek pokażę 8-) Raczej nie będzie takiej okazji niestety. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi