Ripper1 Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 Wszyscy teraz budują Arma Hobby w 1/72 a ja oportunista postanowiłem zbudować model ze starego zestawu firmy Mirage, może to przez to, że skala 1/72 już jest dla mnie za mała ( nie te oczy i ręce już nie takie sprawne ) a z 48 jeszcze od biedy jakoś sobie radzę. A więc model to Stary Mirage, kalki Techmod ( oryginalne rozpłynęły się w wodzie ), blachy Parta, tablica Yahu i silnik żywiczny zabijcie nie pamiętam z jakiej firmy chyba Toro. Model pierwotnie miał być pudełkowy a skończyło się na 66 czyli jednym z prawdopodobnych samolotów Stanisława Skalskiego. A więc tak to wgląda: Klatka kabiny: I sam model: 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wachmistrz Posted December 31, 2019 Share Posted December 31, 2019 (edited) Bardzo ładnie i precyzyjnie wykonany model. Otwarte panele robią wrażenie. A jeśli wykonałeś go wbrew panującemu trendowi, to jesteś nonkonformistą, a nie oportunistą Edited December 31, 2019 by Wachmistrz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper1 Posted December 31, 2019 Author Share Posted December 31, 2019 3 godziny temu, Wachmistrz napisał: Bardzo ładnie i precyzyjnie wykonany model. Otwarte panele robią wrażenie. A jeśli wykonałeś go wbrew panującemu trendowi, to jesteś nonkonformistą, a nie oportunistą fakt, masz rację mea culpa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławekb Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Pięknie wykonany....bardzo mi się podoba.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastain Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Dobrze i starannie wykonany model "średniej" jakości zawsze będzie lepiej wyglądał niż najlepszy model zrobiony bylejak. Ładnie wyszedł, chociaż zdjęcia - ja bym poprawił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts