Ripper1 Napisano 31 Grudnia 2019 Share Napisano 31 Grudnia 2019 Wszyscy teraz budują Arma Hobby w 1/72 a ja oportunista postanowiłem zbudować model ze starego zestawu firmy Mirage, może to przez to, że skala 1/72 już jest dla mnie za mała ( nie te oczy i ręce już nie takie sprawne ) a z 48 jeszcze od biedy jakoś sobie radzę. A więc model to Stary Mirage, kalki Techmod ( oryginalne rozpłynęły się w wodzie ), blachy Parta, tablica Yahu i silnik żywiczny zabijcie nie pamiętam z jakiej firmy chyba Toro. Model pierwotnie miał być pudełkowy a skończyło się na 66 czyli jednym z prawdopodobnych samolotów Stanisława Skalskiego. A więc tak to wgląda: Klatka kabiny: I sam model: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 31 Grudnia 2019 Share Napisano 31 Grudnia 2019 (edytowane) Bardzo ładnie i precyzyjnie wykonany model. Otwarte panele robią wrażenie. A jeśli wykonałeś go wbrew panującemu trendowi, to jesteś nonkonformistą, a nie oportunistą Edytowane 31 Grudnia 2019 przez Wachmistrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 31 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2019 3 godziny temu, Wachmistrz napisał: Bardzo ładnie i precyzyjnie wykonany model. Otwarte panele robią wrażenie. A jeśli wykonałeś go wbrew panującemu trendowi, to jesteś nonkonformistą, a nie oportunistą fakt, masz rację mea culpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 3 Stycznia 2020 Share Napisano 3 Stycznia 2020 Pięknie wykonany....bardzo mi się podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 5 Stycznia 2020 Share Napisano 5 Stycznia 2020 Dobrze i starannie wykonany model "średniej" jakości zawsze będzie lepiej wyglądał niż najlepszy model zrobiony bylejak. Ładnie wyszedł, chociaż zdjęcia - ja bym poprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi