MayonesEXG7 Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 (edytowane) Żartem-dekiel kapsla Namysłów. Teorie molekularne farby dobre. Edytowane 31 Stycznia 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 (edytowane) 11 godzin temu, MayonesEXG7 napisał: Żartem-dekiel kapsla Namysłów. Teorie molekularne farby dobre. Wielka prośba. Czy mógłbyś w swoich wypowiedziach posługiwać się poprawną polszczyzną? Tzn. pełnymi zdaniami, zamiast zbitkami niepowiązanych słów? Bez urazy, ale ja to odbieram jako lekceważenie odbiorców. Edytowane 1 Lutego 2022 przez HKK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 (edytowane) 5 godzin temu, HKK napisał: Wielka prośba. Czy mógłbyś w swoich wypowiedziach posługiwać się poprawną polszczyzną? Tzn. pełnymi zdaniami, zamiast zbitkami niepowiązanych słów? Bez urazy, ale ja to odbieram jako lekceważenie odbiorców. Przyłączam się do prośby Edytowane 1 Lutego 2022 przez PawelR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 (edytowane) HKK włącz na luz, bo nie widzę, abym kogoś tu lekceważył. Bez przesady. Wydaję mi się, że tutaj jakbym z byłymi emerytowanymi wojskowymi w konwersację się udzielał(bez obrazy,myślę to stwierdzę)-tym którym nic nie pasuję albo "modeling " traktował jak religię. Więcej dystansu, w tych ciężkich czasach. To, że poniosła mnie fantazja, bo nie wstydzę się takich "dorosłych wygłupów" wstawiając, kapsel od piwa- robiąc z niej czapkę, pod zbiornik grawitacyjny- do aerografu.. nie widzę, w tym nic z lekceważenia "Was" użytkowników forum- musicie się do tego przyzwyczaić- widocznie mam humor do mojego amatorskiego modelarska, które jest na takim poziomie a nie innym. Panom wyżej- jakoś nie zasmucił post-twierdząc, że to magnetyzer itp no halo!! Miłego wieczoru . Edytowane 1 Lutego 2022 przez MayonesEXG7 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 2 Lutego 2022 Share Napisano 2 Lutego 2022 12 godzin temu, MayonesEXG7 napisał: HKK włącz na luz, bo nie widzę, abym kogoś tu lekceważył. Bez przesady. Widzę, że nie zrozumiałeś, więc pozwól, że wytłumaczę. Nie chodzi o to co i jak sklejasz ani to co pokazujesz na zdjęciach. Nikt nie ma też pretensji o żarty czy wygłupy (bez względu na ich poziom) o ile są cenzuralne. Chodzi o niedbały, niepoprawny i niezrozumiały styl którym się posługujesz. Stosowanie dziwnych skrótów myślowych i nie zwracania uwagi na interpuknkcję. Czytam Twoje posty i muszę się gimnastykować aby zrozumieć, o co Ci chodzi. Nie tylko ja. Jeśli takimi problemami sie nie przejmujesz, to właśnie jest lekceważenie innych. W dniu 31.01.2022 o 21:27, MayonesEXG7 napisał: Żartem-dekiel kapsla Namysłów. Teorie molekularne farby dobre Po dłuższym namyśle, mogę przełożyć to na język polski: "Taki żart - jako dekla użyłem kapsla Namysłów. Molekularna teoria farb - a to dobre!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 2 Lutego 2022 Share Napisano 2 Lutego 2022 (edytowane) Obecnie piszę z PC, pewnie jest różnica w wysławianiu się online. To fakt z pisownią, ale tak to jest jak przeglądam forum i piszę z chrzaniącego się telefonu-android i jej psującej się klawiatury, Z racji, że pracuje po 12h i większość- na telefonie robiona, z tąd taka pisownia. Wybacz, że tak odebrałeś jako lekceważenie- nie miałem tego w planach . Jeszcze się poprawię, wybaczcie, za skróty myślowe. Wszystko jest ok HKK Pozdrawiam. Edytowane 2 Lutego 2022 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi