Herod Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 (edited) Od dłuższego czasu szukam fajnego elektrycznego ekspozytora obrotowego, który mógłbym wykorzystać w trakcie kręcenia prostych filmów. Niestety nic konkretnego (w jakiejś przystępnej cenie) nie znalazłem. Czy ktoś z was mógłby mi pomóc w tym temacie? Poszukuję czegoś w tym stylu bądź dość podobnego (najlepiej przezroczysty materiał): Edited January 10, 2020 by Herod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
push-up78 Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Widziałem coś takiego u mnie w rejonie w sklepiku ,który prowadzi taki Pan co ma dział modeli i elektroniki.Nawet kiedyś sobie chciałem sprawić takie coś.Ta obrotowa platforma była z tego co pamiętam ,chyba jak lustro.Nie pamiętam ceny ale nie było to jakoś ,,okrutnie drogie". Jak za jakiś czas będę tam w tym miejscu zapytam się o to. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greatgonzo Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 (edited) Jeżeli chce Ci się trochę pomajsterkować, to za jakieś 20PLN trafisz uszkodzony gramofon ze sprawnym talerzem/napędem. Od niego do ekspozytora już niedaleko. Edited January 10, 2020 by greatgonzo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herod Posted January 11, 2020 Author Share Posted January 11, 2020 Dzięki push-up78. greatgonzo - pomyślę o tym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
push-up78 Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 W dniu 11.01.2020 o 22:03, Herod napisał: Dzięki push-up78. greatgonzo - pomyślę o tym. Średnica dysku jakieś 7cm .Cena 40 zł.Jest w sklepie jedna sztuka. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herod Posted January 19, 2020 Author Share Posted January 19, 2020 Dzięki. Ktoś się do mnie zgłosił w tym temacie i spróbuje dla mnie wykonać takowy ekspozytorek w dość konkretnym rozmiarze 25cm (średnica) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
push-up78 Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 No i spoko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts