Herod Napisano 10 Stycznia 2020 Share Napisano 10 Stycznia 2020 (edytowane) Od dłuższego czasu szukam fajnego elektrycznego ekspozytora obrotowego, który mógłbym wykorzystać w trakcie kręcenia prostych filmów. Niestety nic konkretnego (w jakiejś przystępnej cenie) nie znalazłem. Czy ktoś z was mógłby mi pomóc w tym temacie? Poszukuję czegoś w tym stylu bądź dość podobnego (najlepiej przezroczysty materiał): Edytowane 10 Stycznia 2020 przez Herod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 10 Stycznia 2020 Share Napisano 10 Stycznia 2020 Widziałem coś takiego u mnie w rejonie w sklepiku ,który prowadzi taki Pan co ma dział modeli i elektroniki.Nawet kiedyś sobie chciałem sprawić takie coś.Ta obrotowa platforma była z tego co pamiętam ,chyba jak lustro.Nie pamiętam ceny ale nie było to jakoś ,,okrutnie drogie". Jak za jakiś czas będę tam w tym miejscu zapytam się o to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 10 Stycznia 2020 Share Napisano 10 Stycznia 2020 (edytowane) Jeżeli chce Ci się trochę pomajsterkować, to za jakieś 20PLN trafisz uszkodzony gramofon ze sprawnym talerzem/napędem. Od niego do ekspozytora już niedaleko. Edytowane 10 Stycznia 2020 przez greatgonzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 11 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2020 Dzięki push-up78. greatgonzo - pomyślę o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 14 Stycznia 2020 Share Napisano 14 Stycznia 2020 W dniu 11.01.2020 o 22:03, Herod napisał: Dzięki push-up78. greatgonzo - pomyślę o tym. Średnica dysku jakieś 7cm .Cena 40 zł.Jest w sklepie jedna sztuka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 19 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2020 Dzięki. Ktoś się do mnie zgłosił w tym temacie i spróbuje dla mnie wykonać takowy ekspozytorek w dość konkretnym rozmiarze 25cm (średnica) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 19 Stycznia 2020 Share Napisano 19 Stycznia 2020 No i spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi