Bilonzo Napisano 1 Lipca 2008 Autor Share Napisano 1 Lipca 2008 Dzięki wielkie . Sorki chłopaki, ale moglibyście powiedzieć dokładniej o jakie wstawki chodzi?. Te aerodynamiczne?. Może zaznaczcie na moim foto . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Chodzi chyba o te wzory na bocznej scianie globa , one są CHYBA malowane od jakiegos szablonu z tego co mi wiadomo , ale niech sie sam autor wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 1 Lipca 2008 Autor Share Napisano 1 Lipca 2008 Jeśli chodzi o podkowy na globie to folia samoprzylepna w kolorze białym . Fajna sprawa taka folijka . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Słyszałem o takiej foli ale czy ona nie jest zbyt gruba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 2 Lipca 2008 Autor Share Napisano 2 Lipca 2008 janex po nałożeniu jest ona cieńsza od kartki papieru . A tak pozatym, to w orginałach gdy samochody ciężarowe mają na globie te podkowy to one także są naklejkami . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Tak chodziło mi o te podkowy na globie!!! ,ą z a folią to super pomysł! Powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 7 Lipca 2008 Autor Share Napisano 7 Lipca 2008 Hejka . Kolejne postępy nad Scanią. Nie duże, ale zawsze . Zrobiłem osłony międzyosiowe : Taka mnie wena naszła : Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 7 Lipca 2008 Share Napisano 7 Lipca 2008 Powoli ale do przodu!! Ładnie sie świecą te osłony!! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 7 Lipca 2008 Share Napisano 7 Lipca 2008 Osłony ładne i lakierek łądny , lecz nasówa mi się pytanie czy nie powinny one mieć jakiś przetłoczeń?? Może warto zrobić jakieś poziome paski ciekawiej by wyglądało, ja podobne robiłęm w dafie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 7 Lipca 2008 Share Napisano 7 Lipca 2008 Fakt, osłony sa zbyt płaskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 7 Lipca 2008 Autor Share Napisano 7 Lipca 2008 MIĘDZYOSIÓWKI , a czy tu widzisz jakieś wytłoczenia? . Ja Kolego z tym modelem postępuję tak, iż częściowo podpatruję RED HAWKA, a ta druga część to moja wena, która zresztą częściej mi się udziela . Pozatym dodam na każdej osłonie po jednej podkowie i będzie git, już więcej nic nie będę zmieniał... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 7 Lipca 2008 Share Napisano 7 Lipca 2008 Zwracam honor - faktycznie są płaskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 7 Lipca 2008 Autor Share Napisano 7 Lipca 2008 Spoxik. Wybaczam . Czasami bywa, że człowiek nie dojrzy niektórych detali . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 7 Lipca 2008 Share Napisano 7 Lipca 2008 Fakt orginał ma płaskie te osłony... być mozę że na modelu to wyjdzie inaczej. A zamieżasz robic ozdobną listwe na dole osłony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 7 Lipca 2008 Autor Share Napisano 7 Lipca 2008 Właśnie się tak nad nią zastanawiałem, ale nie mam tylu obrysówek... . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Ja w naczepie robiłem tak: blok techniczny prostokącik mały i na to gęstą farbę pomarańczową. Wychodziły fakt faktem zaokrąglone ale jest to jakieś wyjście. Jeszcze jedna rzecz jaka mi przychodzi do głowy to odrzuty z bindownicy, jak biedujesz to z oprawy (pierwsze strona zazwyczaj jest foliowa) zostają takie prostokątne odpady jak z dziurkacza i to można by zaadoptować jako obrysówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 8 Lipca 2008 Autor Share Napisano 8 Lipca 2008 Witam. Zrobię tą listwę pod międzyosiówkami, a moim materiałem będzie polistyren 0,5 mm . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi