Axel Napisano 21 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2020 Dziekuje jeszcze raz wszystkim za porady i wskazówki. Tak jak pisałem wcześniej nigdy bym się nie spodziewał takiego odzewu. Chyba wszystko wiem - myslę, że czas wybrać się na zakupy. Pozdrawiam, Axel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Stycznia 2020 Share Napisano 22 Stycznia 2020 (edytowane) 16 godzin temu, zatras napisał: bo lepisz wszystko jak popadnie Nie wszystko.Tylko to co mnie interesuje.Ewidentnie masz jakiś problem.Chyba trudno przyjąć Ci do wiadomości mój (nie poważny)sposób podejścia do tego hobby.Że nie wszyscy traktują to śmiertelnie poważnie.Więcej luzu Krzysztofie. 16 godzin temu, Axel napisał: Chyba wszystko wiem - myslę, że czas wybrać się na zakupy To teraz pozostaje nam czekać na efekty. Edytowane 22 Stycznia 2020 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Axel Napisano 22 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2020 8 godzin temu, Xmen napisał: To teraz pozostaje nam czekać na efekty. Parę niemodelarskich tematów muszę wcześniej zakończyć, ale będę się starał. Pozdrawiam, Axel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 A propos jeszcze co do żywicznych wnęk Quickboosta do MS 406 - bardziej przypominają łyżeczki plastikowe niż wnęki, poszukam sobie, czy faktycznie w oryginale też tak wyglądały. No ale dobrze że są bo bez tych wnęki jest jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi