eldiabllo Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 (edited) Witam, nadszedł koniec pracy nad tym modelem, trwało prawie rok bo od stycznia 2018 :D. Od siebie dodałem okablowanie, przewody, pompa hamulcowa , silniczek wycieraczek, wycieraczki, boczne szyby, wypełnienie w lusterkach, CB, rury wydechowe oraz łańcuch ma podnośniku (żona sie politowała i dała łańcuszek :D) Chyba tyle z dodatków. Chciałem żeby patrząc na ten model "czuć" było "zimę" :D. Edited January 18, 2020 by eldiabllo 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messer Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 Czuć zimę - cel osiągnięty Bardzo realistycznie zrobiony śnieg na aucie - tam gdzie powinien być. Jedynie co moim zdaniem można by poprawić to śnieg w bieżniku opon - jest go zdecydowanie za mało. Gratuluję ciekawego modelu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemc Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 Scenka super zrobiona. Śnieg realistycznie zrobiony. Jaki jest Twój patent? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eldiabllo Posted January 18, 2020 Author Share Posted January 18, 2020 1 minutę temu, mikemc napisał: Scenka super zrobiona. Śnieg realistycznie zrobiony. Jaki jest Twój patent? Dzięki, mój patent na śnieg to śnieg od firmy krycell snow i sypany n alakier do włosów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marak Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Super model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemc Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 15 godzin temu, eldiabllo napisał: Dzięki, mój patent na śnieg to śnieg od firmy krycell snow i sypany n alakier do włosów A to to samo co ja używam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Browarek90 Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Efekt jest bardzo fajny, gratuluję ładnego modelu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eldiabllo Posted January 28, 2020 Author Share Posted January 28, 2020 1 godzinę temu, Browarek90 napisał: Efekt jest bardzo fajny, gratuluję ładnego modelu Dzięki wielkie , fajnie że się podoba . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farmi Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Bardzo fajny modelik bardzo dobrze sklejony,pomalowany i ozdobiony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmajer Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 I o to właśnie chodzi w modelarstwie. Chylę czoła przed wykonaniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eldiabllo Posted February 3, 2020 Author Share Posted February 3, 2020 Dziękuję Panowie za słowa uznania, przy czym w pojazdach cywilnych to mój drugi model i w tej skali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts