eldiabllo Napisano 18 Stycznia 2020 Share Napisano 18 Stycznia 2020 (edytowane) Witam, nadszedł koniec pracy nad tym modelem, trwało prawie rok bo od stycznia 2018 :D. Od siebie dodałem okablowanie, przewody, pompa hamulcowa , silniczek wycieraczek, wycieraczki, boczne szyby, wypełnienie w lusterkach, CB, rury wydechowe oraz łańcuch ma podnośniku (żona sie politowała i dała łańcuszek :D) Chyba tyle z dodatków. Chciałem żeby patrząc na ten model "czuć" było "zimę" :D. Edytowane 18 Stycznia 2020 przez eldiabllo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 18 Stycznia 2020 Share Napisano 18 Stycznia 2020 Czuć zimę - cel osiągnięty Bardzo realistycznie zrobiony śnieg na aucie - tam gdzie powinien być. Jedynie co moim zdaniem można by poprawić to śnieg w bieżniku opon - jest go zdecydowanie za mało. Gratuluję ciekawego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 18 Stycznia 2020 Share Napisano 18 Stycznia 2020 Scenka super zrobiona. Śnieg realistycznie zrobiony. Jaki jest Twój patent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 18 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2020 1 minutę temu, mikemc napisał: Scenka super zrobiona. Śnieg realistycznie zrobiony. Jaki jest Twój patent? Dzięki, mój patent na śnieg to śnieg od firmy krycell snow i sypany n alakier do włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 19 Stycznia 2020 Share Napisano 19 Stycznia 2020 Super model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 19 Stycznia 2020 Share Napisano 19 Stycznia 2020 15 godzin temu, eldiabllo napisał: Dzięki, mój patent na śnieg to śnieg od firmy krycell snow i sypany n alakier do włosów A to to samo co ja używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 28 Stycznia 2020 Share Napisano 28 Stycznia 2020 Efekt jest bardzo fajny, gratuluję ładnego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 28 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2020 1 godzinę temu, Browarek90 napisał: Efekt jest bardzo fajny, gratuluję ładnego modelu Dzięki wielkie , fajnie że się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farmi Napisano 2 Lutego 2020 Share Napisano 2 Lutego 2020 Bardzo fajny modelik bardzo dobrze sklejony,pomalowany i ozdobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 2 Lutego 2020 Share Napisano 2 Lutego 2020 I o to właśnie chodzi w modelarstwie. Chylę czoła przed wykonaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 3 Lutego 2020 Autor Share Napisano 3 Lutego 2020 Dziękuję Panowie za słowa uznania, przy czym w pojazdach cywilnych to mój drugi model i w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi