Luzak Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 Cześć, Skończyłem Nissana, był to mój pierwszy kontakt z modelem auta cywilnego w związku z czym malowanie nie jest idealne, jednak model spełnił rolę jaką od początku miał mieć czyli model ćwiczebny przed następnym projektem, który już niedługo. Linie podziału oraz felgi zapuszczone panel linerem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 Podoba się, lecz jedno ale - tło, ogarnij sobie namiot , biały bristol czy pojemnik biały z ikei i model będzie o wiele lepiej się prezentował. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luzak Posted January 22, 2020 Author Share Posted January 22, 2020 Przy następnym modelu ogarnę tło. Tu były fotki robione zaraz po skończeniu w modelarni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorotka Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 Jak na pierwszy raz bardzo fajny! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trojan Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Ja rozumiem, że to pierwszy model, ćwiczebny. Ale lakier położony fatalnie o czym pewnie wiesz. Ale spoko, nie przejmuj się. Prześledź kilka wątków na tym forum, poszukaj tutoriali na YT, podrąż temat. Najważniejsze to nie przesadzić i uczyć się cierpliwości. Pierwsze koty za płoty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts