Luzak Napisano 22 Stycznia 2020 Share Napisano 22 Stycznia 2020 Cześć, Skończyłem Nissana, był to mój pierwszy kontakt z modelem auta cywilnego w związku z czym malowanie nie jest idealne, jednak model spełnił rolę jaką od początku miał mieć czyli model ćwiczebny przed następnym projektem, który już niedługo. Linie podziału oraz felgi zapuszczone panel linerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 22 Stycznia 2020 Share Napisano 22 Stycznia 2020 Podoba się, lecz jedno ale - tło, ogarnij sobie namiot , biały bristol czy pojemnik biały z ikei i model będzie o wiele lepiej się prezentował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luzak Napisano 22 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2020 Przy następnym modelu ogarnę tło. Tu były fotki robione zaraz po skończeniu w modelarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 22 Stycznia 2020 Share Napisano 22 Stycznia 2020 Jak na pierwszy raz bardzo fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 9 Lutego 2020 Share Napisano 9 Lutego 2020 Ja rozumiem, że to pierwszy model, ćwiczebny. Ale lakier położony fatalnie o czym pewnie wiesz. Ale spoko, nie przejmuj się. Prześledź kilka wątków na tym forum, poszukaj tutoriali na YT, podrąż temat. Najważniejsze to nie przesadzić i uczyć się cierpliwości. Pierwsze koty za płoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi