Bengal Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 Cześć, pierwszy model skończony w 2020r. Gazik od Menga, całkowity spontan, model z pudełka, malowany tamiya, gunze i ak, brudzenie ak/mig, błyszczący sido i mat alcaldII. Wstępnie miał być z parady ale plamy nie wyszły jak miały być więc jest bardziej SF. Główny powodem czemu wyjąłem go z pudełka był fakt, iż chciałem spróbować 3-kolorowego malowania inne niż pustynne i popróbować z brudzeniem Wyszło, jak wyszło mi się podoba, zapraszam do oglądania 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Grabowski Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 (edited) Za te anteny, to ja bym Ciebie, normalnie... Ale model fajny. Kończ humvee. Edited January 23, 2020 by Grzegorz Grabowski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemc Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 Mi się też podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts