WojtosDK Napisano 24 Stycznia 2020 Share Napisano 24 Stycznia 2020 (edytowane) Witam! Zacząłem budowę mojego pierwszego statku i padło na Titanica. Został już psikniety podkładem i pomalowany kadłub, teraz zabieram się za pokład. Nie wiem jak mi to wyjdzie bo prosto z pudła, ale może z daleka na półce nie będzie źle wyglądał Edytowane 24 Stycznia 2020 przez WojtosDK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 24 Stycznia 2020 Share Napisano 24 Stycznia 2020 Zdjęcia nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Stycznia 2020 Share Napisano 24 Stycznia 2020 Teraz widać, fajny parkiet Czym malowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 30 Stycznia 2020 Share Napisano 30 Stycznia 2020 Można więcej zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtosDK Napisano 3 Lutego 2020 Autor Share Napisano 3 Lutego 2020 Maluje aerografem, ale wiadomo że poprawki i detale pędzlem. Pokłady prawie gotowe, nie będzie to arcydzieło jestem świadomy niedoróbek, ale chciałem mieć Titanica i już zbyt długo leżał w szufladzie. Światła oczywiście tylko testowo włożone i przebijają w niektórych miejscach, docelowo ma być wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtosDK Napisano 1 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2020 Pokład już prawie zrobiony, idealnie nie jest ale dla mnie może być w tle kominy już stoją ... Jeszcze olinowanie jako takie i składamy do kupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi