Observer Napisano 25 Stycznia 2020 Share Napisano 25 Stycznia 2020 Model prosto z pudła. Dla mnie to jeden z piękniejszych motocykli sportowych, więc postanowiłem że dodam go do skromnej kolekcji. Malowany głównie farbami Tamiya. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 25 Stycznia 2020 Share Napisano 25 Stycznia 2020 Eleganckie dwa kolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
primabaleron Napisano 9 Lutego 2020 Share Napisano 9 Lutego 2020 Perfekt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Maja 2020 Share Napisano 16 Maja 2020 Umknął mi, a naprawdę fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Observer Napisano 17 Maja 2020 Autor Share Napisano 17 Maja 2020 Dziękuję Wam, cieszę się że jest ok. Myślę że zrobię jeszcze jakiegoś ciekawego sporta żeby poszerzyć kolekcję. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi