RH Napisano 2 Lutego 2020 Share Napisano 2 Lutego 2020 Model który tu prezentuje ,kupiłem jakiś czas temu .Nie jest to ideał .wypraski takie sobie , no ale z braku laku i kit dobry ,postanowiłem dokupić do niego parę waloryzacji . Już wszystko było kupione ,a tu" trach!!" ukazał się model Coper State . Już miałem go wywalić .ale za dużo zainwestowałem w dodatki + figurka ( bo model robię w serii samolot i jego pilot ) więc doszedłem do wniosku że go jednak sklecę . Wyszło co wyszło. Model Ni 17 Francessco Barraca 1:32 Italeri/ Academy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 2 Lutego 2020 Share Napisano 2 Lutego 2020 (edytowane) Szmatoplaty to nie moja dzialka ale podoba mi się. I zdjęcia w przeciwieństwie do ostatnich ok Edytowane 2 Lutego 2020 przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Lutego 2020 Share Napisano 2 Lutego 2020 Mnie również się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 2 Lutego 2020 Share Napisano 2 Lutego 2020 Ładna robota, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi