zoltan1 Napisano 7 Lutego 2020 Share Napisano 7 Lutego 2020 Witam . HMS "HOOD" 1:200 dodatki MK1. Kolejny model wykonany na zamówienie, tym razem na czysto tak chciał zamawiający. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 7 Lutego 2020 Autor Share Napisano 7 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 7 Lutego 2020 Share Napisano 7 Lutego 2020 (edytowane) Skoro to w sumie komercyjna reklama to jestem ciekawy ile liczysz za klejenie i malowanie. Pytam z ciekawości nie traktuj tego jak ofertę kupna. Edytowane 7 Lutego 2020 przez Piotras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 7 Lutego 2020 Autor Share Napisano 7 Lutego 2020 Żadna reklama,tłumaczy to tylko sposób wykonania modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 7 Lutego 2020 Share Napisano 7 Lutego 2020 Mam inne zdanie, a ta cena? Jeśli wolno rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Lutego 2020 Share Napisano 7 Lutego 2020 Sorry, ale tego nie kupuję. Ciągle mam przed oczami twojego HMS Victory. Gdybyś nie napisał skali to bym nie zajarzył że to ten model. Dla klienta można by i nawet na różowo, ale tutaj poklasku niestety nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 7 Lutego 2020 Share Napisano 7 Lutego 2020 (edytowane) W sumie to ciekawa dyskusja mogłaby się przy okazji odbyć.. Gdzie jest margines życzeń klienta bądź co bądź w stosunku do rękodzieła. Odbiegając od tej kwestii czysto, nie czysto.. wałkujemy temat po raz któryś... Modulacje, łosz i filtry nie są technikami "brudzenia" modelu. Edit.. Ale poza tym że malowanie to nie moja bajka, oba okręty bardzo ładnie zrobione, czyściutka robota, precyzyjny detal. Edytowane 7 Lutego 2020 przez Super_Hans 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelist constructor Napisano 8 Lutego 2020 Share Napisano 8 Lutego 2020 Pięknie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi