Jery Napisano 9 Lutego 2020 Share Napisano 9 Lutego 2020 Witam, Przedstawiam Izraelskich czołgistów z Meng'a. Jak na plastiki uważam że to dobry zestaw, figurki z dobrym detalem, choć nie jestem znawcą bo nic żywicznego jeszcze nie malowałem. Jest to też pierwsza próba przyłożenia się do malunku pacynek, nie licząc lat 90-tych Malowane Vallejo, AK i Ammo. Zapraszam do galerii: Dla porównania zdjęcia 1:1 z publikacji Desert Eagle w celach dyskusji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 9 Lutego 2020 Share Napisano 9 Lutego 2020 Dla mnie bomba, chciałbym tak umieć! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 9 Lutego 2020 Share Napisano 9 Lutego 2020 35 minut temu, mandrivecs napisał: Dla mnie bomba, chciałbym tak umieć! Ja też - super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi