zoltan1 Napisano 29 Lutego 2020 Share Napisano 29 Lutego 2020 (edytowane) Wiem ,zasypałem troszkę to forum modelami ale cały czas coś powstaje.Tym razem jest to YORKTOWN 1:200 jeden z najnowszych wypocin Trampka. Mam nadzieje ze tym razem troszkę lepiej to wygląda.Model powstał z tego co jest w pudełku plus to co sam dorobiłem.Samoloty ustawione są luzem można je poprzestawiać ,próbowałem kilka samolotów wykonać ze złożonymi skrzydłami ale słabo to wyglądało.Pokład w rzeczywistości jest bardziej uwalony na fotkach słabo to widać, o brudzie na szlupach i poprawkach na działkach przeciwlotniczych robiąc te foty zapomniałem już są poprawione. Pozdrawiam. Edytowane 29 Lutego 2020 przez zoltan1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 29 Lutego 2020 Share Napisano 29 Lutego 2020 Wspaniały, świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 1 Marca 2020 Share Napisano 1 Marca 2020 Piękny jest, pobrudzony w sam raz i kapitalnie sklejony. Z kwestii merytorycznych, to trochę nie rozumiem czemu Wildcaty pomalowałeś na znacznie ciemniejszy kolor niż Devastatory - lotnictwo USN, a zwłaszcza to bazujące na Yorktownie, było wtedy jednolite pod względem kolorystyki, chyba że o czymś nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 1 Marca 2020 Autor Share Napisano 1 Marca 2020 (edytowane) Dzięki.Teraz to przyznam się że delikatnie klina mi zabiłeś.Przeglądam zawsze dokładnie neta w poszukiwaniu materiałów do każdego modelu jaki buduje,bardzo możliwe że coś mi uciekło.Sprawdzę i dzięki za info.Model bardzo fajne się buduje,jakość wyprasek jest ok.Jedyna rzeczą jaka irytuje to brak widocznych łączeń płyt na burtach.Cierpi na to większość okrętów w tej skali poza angolami.Wykonanie tego jest bardzo pracochłonne nie zajmuje się skala 1:350 ale wydaje mi się że jest tam z tym tematem znacznie lepiej. Edytowane 1 Marca 2020 przez zoltan1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi