zoltan1 Napisano 29 Lutego 2020 Napisano 29 Lutego 2020 (edytowane) Wiem ,zasypałem troszkę to forum modelami ale cały czas coś powstaje.Tym razem jest to YORKTOWN 1:200 jeden z najnowszych wypocin Trampka. Mam nadzieje ze tym razem troszkę lepiej to wygląda.Model powstał z tego co jest w pudełku plus to co sam dorobiłem.Samoloty ustawione są luzem można je poprzestawiać ,próbowałem kilka samolotów wykonać ze złożonymi skrzydłami ale słabo to wyglądało.Pokład w rzeczywistości jest bardziej uwalony na fotkach słabo to widać, o brudzie na szlupach i poprawkach na działkach przeciwlotniczych robiąc te foty zapomniałem już są poprawione. Pozdrawiam. Edytowane 29 Lutego 2020 przez zoltan1 Cytuj
filipsg Napisano 1 Marca 2020 Napisano 1 Marca 2020 Piękny jest, pobrudzony w sam raz i kapitalnie sklejony. Z kwestii merytorycznych, to trochę nie rozumiem czemu Wildcaty pomalowałeś na znacznie ciemniejszy kolor niż Devastatory - lotnictwo USN, a zwłaszcza to bazujące na Yorktownie, było wtedy jednolite pod względem kolorystyki, chyba że o czymś nie wiem. Cytuj
zoltan1 Napisano 1 Marca 2020 Autor Napisano 1 Marca 2020 (edytowane) Dzięki.Teraz to przyznam się że delikatnie klina mi zabiłeś.Przeglądam zawsze dokładnie neta w poszukiwaniu materiałów do każdego modelu jaki buduje,bardzo możliwe że coś mi uciekło.Sprawdzę i dzięki za info.Model bardzo fajne się buduje,jakość wyprasek jest ok.Jedyna rzeczą jaka irytuje to brak widocznych łączeń płyt na burtach.Cierpi na to większość okrętów w tej skali poza angolami.Wykonanie tego jest bardzo pracochłonne nie zajmuje się skala 1:350 ale wydaje mi się że jest tam z tym tematem znacznie lepiej. Edytowane 1 Marca 2020 przez zoltan1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi