cervantez Napisano 27 Marca 2020 Share Napisano 27 Marca 2020 Moje pierwsze podejście do dioramy (i generalnie do modelarstwa jako takiego), model przyczepki to jakiś używany element ze starych Matchboxów przemalowany na potrzeby makiety. Oczywiście nie ze wszystkiego jestem zadowolony ale było frajdy przy robieniu elementów drewnianych i samej plandeki. a tu kilka zdjęć z procesu tworzenia całości: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 27 Marca 2020 Share Napisano 27 Marca 2020 Jak na first time bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 Faktycznie podoba mi się, brawo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Marca 2020 Share Napisano 29 Marca 2020 Jak na debiut w temacie to bajerancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi