ivandrago Napisano 31 Marca 2020 Share Napisano 31 Marca 2020 (edytowane) Witam wszystkich .Nie dawno odwiedził mnie brat i przywiózł mi mały prezent. Miałem nie zaczynać nic nowego zanim nie skończę chociaż jednego zaczętego modelu ale z naturą nie wygrasz . Model chcę wykonać bez żadnych udziwnień bo to one zazwyczaj spowalniają lub zatrzymują prace nad modelem w moim przypadku. Jako że jestem mało doświadczonym modelarzem to proszę się cudów tutaj nie spodziewać Na wstępie powiem tylko że model jest średnio spasowany a praktycznie każda część trzeba szlifować by odzyskała swój kształt Edytowane 31 Marca 2020 przez ivandrago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 31 Marca 2020 Share Napisano 31 Marca 2020 Co do konstrukcji samego pojazdu to polecam tu na forum warsztat Bartka Ciesielskiego, masz tą mnóstwo cennych informacji co i jak poprawić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 31 Marca 2020 Share Napisano 31 Marca 2020 Będę zaglądał^^ Sam planuję ten model tylko w 1/72 Zresztą to chyba ostatni nowy model firmy Mirage Hobby - od czasu premiery wszystko ucichło i nie wydają nic nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 31 Marca 2020 Share Napisano 31 Marca 2020 mi poprawki zajęły 4 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivandrago Napisano 31 Marca 2020 Autor Share Napisano 31 Marca 2020 2 godziny temu, mandrivecs napisał: Co do konstrukcji samego pojazdu to polecam tu na forum warsztat Bartka Ciesielskiego, masz tą mnóstwo cennych informacji co i jak poprawić! Juz szukam 46 minut temu, Adamerio napisał: Będę zaglądał^^ Sam planuję ten model tylko w 1/72 Zresztą to chyba ostatni nowy model firmy Mirage Hobby - od czasu premiery wszystko ucichło i nie wydają nic nowego. Dziękuje - będzie mi miło 13 minut temu, Bartosz Ciesielski napisał: mi poprawki zajęły 4 miesiące jasny gwint a miał być model na 2-3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 31 Marca 2020 Share Napisano 31 Marca 2020 Temat Bartka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivandrago Napisano 31 Marca 2020 Autor Share Napisano 31 Marca 2020 5 minut temu, enten napisał: Temat Bartka: dzieki juz przejzalem temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi