ivandrago Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 (edited) Witam wszystkich .Nie dawno odwiedził mnie brat i przywiózł mi mały prezent. Miałem nie zaczynać nic nowego zanim nie skończę chociaż jednego zaczętego modelu ale z naturą nie wygrasz . Model chcę wykonać bez żadnych udziwnień bo to one zazwyczaj spowalniają lub zatrzymują prace nad modelem w moim przypadku. Jako że jestem mało doświadczonym modelarzem to proszę się cudów tutaj nie spodziewać Na wstępie powiem tylko że model jest średnio spasowany a praktycznie każda część trzeba szlifować by odzyskała swój kształt Edited March 31, 2020 by ivandrago Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 Co do konstrukcji samego pojazdu to polecam tu na forum warsztat Bartka Ciesielskiego, masz tą mnóstwo cennych informacji co i jak poprawić! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamerio Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 Będę zaglądał^^ Sam planuję ten model tylko w 1/72 Zresztą to chyba ostatni nowy model firmy Mirage Hobby - od czasu premiery wszystko ucichło i nie wydają nic nowego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Ciesielski Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 mi poprawki zajęły 4 miesiące Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivandrago Posted March 31, 2020 Author Share Posted March 31, 2020 2 godziny temu, mandrivecs napisał: Co do konstrukcji samego pojazdu to polecam tu na forum warsztat Bartka Ciesielskiego, masz tą mnóstwo cennych informacji co i jak poprawić! Juz szukam 46 minut temu, Adamerio napisał: Będę zaglądał^^ Sam planuję ten model tylko w 1/72 Zresztą to chyba ostatni nowy model firmy Mirage Hobby - od czasu premiery wszystko ucichło i nie wydają nic nowego. Dziękuje - będzie mi miło 13 minut temu, Bartosz Ciesielski napisał: mi poprawki zajęły 4 miesiące jasny gwint a miał być model na 2-3 dni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enten Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 Temat Bartka: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivandrago Posted March 31, 2020 Author Share Posted March 31, 2020 5 minut temu, enten napisał: Temat Bartka: dzieki juz przejzalem temat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts