Przemo15 Napisano 5 Kwietnia 2020 Share Napisano 5 Kwietnia 2020 Kupię F-14 D 1:48 AMK. Może ktoś ma na zbyciu . Propozycje kierować na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 5 Kwietnia 2020 Share Napisano 5 Kwietnia 2020 Nie chcę się wtrącać, ale skoro chcesz F-14D, to szczerze odradzam i polecam Tamkę, a jeśli muszą być skrzydła z mechanizacją to lepiej poczekaj na GWH. AMK dzisiaj to naprawdę nie jest dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo15 Napisano 5 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2020 Cześć. Nie szukam dla siebie. Kolega prosił żebym popytał. Ja mam tamke wersję A i D i przy tamce zostaje. Nie wnikam czemu akurat tego szuka. Wie że jest tamka i inne modele jak hobby boss czy hasa uparł się na AMK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudipl Napisano 5 Kwietnia 2020 Share Napisano 5 Kwietnia 2020 No jo, nic nie zrobisz......ma być blondyna i tyle panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo15 Napisano 5 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2020 Dudipl dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo15 Napisano 9 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2020 Dalej aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo15 Napisano 13 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2020 Temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 17 Kwietnia 2020 Share Napisano 17 Kwietnia 2020 Właśnie rzucili do Plastmodelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Kwietnia 2020 Share Napisano 17 Kwietnia 2020 Ciekawa cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo15 Napisano 17 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2020 Dostępny dopiero od 24 kwietnia no i czy napewno będzie dostępny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 17 Kwietnia 2020 Share Napisano 17 Kwietnia 2020 W dniu 5.04.2020 o 11:59, Solo napisał: Nie chcę się wtrącać, ale skoro chcesz F-14D, to szczerze odradzam i polecam Tamkę, a jeśli muszą być skrzydła z mechanizacją to lepiej poczekaj na GWH. AMK dzisiaj to naprawdę nie jest dobry wybór. Ja wiem ? Przy Cenie ok 270 zl to AMK bije Tamke na glowe a GWH jak juz wyjdzie to ide o zaklad, ze bedzie kosztowal z 5 stow jak nie lepiej. A przeciez jak widac w necie da sie z AMK zbudowac piekny model. O co wlasciwie chodzi z tym modelem AMK ? Nie wierze, ze jest jakos dramatycznie zle zaprojektowany/wykonany ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Kwietnia 2020 Share Napisano 17 Kwietnia 2020 Cenowo faktycznie AMK dobrze się spozycjonował, nie spodziewałem się tak niskiej ceny. Co do jakości i porównania z Tamką, to w ogóle jest inna liga, AMK nie tylko narobił błędów merytorycznych, to jeszcze zrobił model ze słabym spasowaniem i dość niechlujny. Ja go sprzedałem chyba ze 3 tygodnie po dostawie. I więcej raczej na niego nie spojrzę. Czekam na GWH, bo on może się okazać najlepszym Tomcatem na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi