Przemo15 Napisano 5 Kwietnia 2020 Napisano 5 Kwietnia 2020 Kupię F-14 D 1:48 AMK. Może ktoś ma na zbyciu . Propozycje kierować na priv. Cytuj
Solo Napisano 5 Kwietnia 2020 Napisano 5 Kwietnia 2020 Nie chcę się wtrącać, ale skoro chcesz F-14D, to szczerze odradzam i polecam Tamkę, a jeśli muszą być skrzydła z mechanizacją to lepiej poczekaj na GWH. AMK dzisiaj to naprawdę nie jest dobry wybór. Cytuj
Przemo15 Napisano 5 Kwietnia 2020 Autor Napisano 5 Kwietnia 2020 Cześć. Nie szukam dla siebie. Kolega prosił żebym popytał. Ja mam tamke wersję A i D i przy tamce zostaje. Nie wnikam czemu akurat tego szuka. Wie że jest tamka i inne modele jak hobby boss czy hasa uparł się na AMK. Cytuj
Dudipl Napisano 5 Kwietnia 2020 Napisano 5 Kwietnia 2020 No jo, nic nie zrobisz......ma być blondyna i tyle panie Cytuj
Przemo15 Napisano 17 Kwietnia 2020 Autor Napisano 17 Kwietnia 2020 Dostępny dopiero od 24 kwietnia no i czy napewno będzie dostępny? Cytuj
Psar77 Napisano 17 Kwietnia 2020 Napisano 17 Kwietnia 2020 W dniu 5.04.2020 o 11:59, Solo napisał: Nie chcę się wtrącać, ale skoro chcesz F-14D, to szczerze odradzam i polecam Tamkę, a jeśli muszą być skrzydła z mechanizacją to lepiej poczekaj na GWH. AMK dzisiaj to naprawdę nie jest dobry wybór. Ja wiem ? Przy Cenie ok 270 zl to AMK bije Tamke na glowe a GWH jak juz wyjdzie to ide o zaklad, ze bedzie kosztowal z 5 stow jak nie lepiej. A przeciez jak widac w necie da sie z AMK zbudowac piekny model. O co wlasciwie chodzi z tym modelem AMK ? Nie wierze, ze jest jakos dramatycznie zle zaprojektowany/wykonany ... Cytuj
Solo Napisano 17 Kwietnia 2020 Napisano 17 Kwietnia 2020 Cenowo faktycznie AMK dobrze się spozycjonował, nie spodziewałem się tak niskiej ceny. Co do jakości i porównania z Tamką, to w ogóle jest inna liga, AMK nie tylko narobił błędów merytorycznych, to jeszcze zrobił model ze słabym spasowaniem i dość niechlujny. Ja go sprzedałem chyba ze 3 tygodnie po dostawie. I więcej raczej na niego nie spojrzę. Czekam na GWH, bo on może się okazać najlepszym Tomcatem na rynku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi