Marek20000 Napisano 7 Kwietnia 2020 Share Napisano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Cześć nudziło mi się więc sklejłem taki model na pierwszy rzut oka dałem trochę za dużo rdzy ale i tak myślę że wygląda dobrze a wy jak go oceniacie. Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez Marek20000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 7 Kwietnia 2020 Share Napisano 7 Kwietnia 2020 Normalnie powiem ze nic nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 7 Kwietnia 2020 Share Napisano 7 Kwietnia 2020 mimo wszystko możesz podyskutować z trollem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 7 Kwietnia 2020 Super Moderator Share Napisano 7 Kwietnia 2020 A wanny nie malowałeś? @Marek20000 Ostatni raz Cię ostrzegam, byś używał znaków interpunkcyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacus1944 Napisano 7 Kwietnia 2020 Share Napisano 7 Kwietnia 2020 Coraz więcej tych prowokacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) 17 godzin temu, enten napisał: mimo wszystko możesz podyskutować z trollem Wiesz chciałem napisać że uja widać No to co do wora z Trolem? Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez kzugaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi