eldiabllo Napisano 10 Kwietnia 2020 Share Napisano 10 Kwietnia 2020 W końcu "wymencyłek" Baracude, samolot brzydki jak noc. Owiewka troche masakra, ogólnie wyszedł jak wyszedł, taki na półeczke :D. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Kwietnia 2020 Share Napisano 10 Kwietnia 2020 No i gitara jest.Fajnie wyszło. Trochę za bardzo się błyszczy jak dla mnie ale co kto lubi.Normalnie jest tak brzydka że muszę ją mieć.Coś więcej o tej owiewce mógłbyś napisać i jak ze spasowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 10 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2020 2 minuty temu, Xmen napisał: No i gitara jest.Fajnie wyszło. Trochę za bardzo się błyszczy jak dla mnie ale co kto lubi.Normalnie jest tak brzydka że muszę ją mieć.Coś więcej o tej owiewce mógłbyś napisać i jak ze spasowaniem? no ja uwielbiam MAt, tu psikłem satyną, najwyzej jeszcze poprawie matem. Owiewka spoko, ale jest rysa pęknięcia na łuku na zdjęciach tak nie widać dokładnie, no i małe szybki jedne zrobiłem z lakieru do paznokci i wrzuciłem do UV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Kwietnia 2020 Share Napisano 10 Kwietnia 2020 Brzydkie to to. A model wyszedł fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi