Keisyzrk Posted April 26, 2020 Share Posted April 26, 2020 Model z Hobby boss + part +elementy własne. Model poszedł do testowania rożnych technik, że miałem go już dosyć to leci galeria. Pojazd z alternatywnej rzeczywistości gdzie Car stłumił rewolucje i takie tam. Można się znęcać Przed Po 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 Fajny pomysł choć za mało tych "carskich" akcentów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keisyzrk Posted April 27, 2020 Author Share Posted April 27, 2020 40 minut temu, M.A.V. napisał: Fajny pomysł choć za mało tych "carskich" akcentów Na przykład? Dałem napis "Boże zachowaj cara", jako tako carskiego orła i moje pomysły się skonczyły. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 Się mnie podoba. Ciekawa koncepcja, natomiast "carskości" dodała by zapewne podstawka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 W dniu 27.04.2020 o 17:26, Keisyzrk napisał: Na przykład? Dałem napis "Boże zachowaj cara", jako tako carskiego orła i moje pomysły się skonczyły. No właśnie te napisy średnio mi pasują - to nie armia czerwona... W armii carskiej był porządek - samowolne i nieregulaminowe smarowanie na pojazdach (nawet haseł wielbiących cara) skończyło by się publicznym batożeniem przed frontem pułku Myślę że fajny byłby jakiś duży orzeł na wieży, ale równy, z jakiejś kalkomanii (wiem, wiem że takich gabarytów to raczej nierealne dostać) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts