Keisyzrk Napisano 26 Kwietnia 2020 Share Napisano 26 Kwietnia 2020 Model z Hobby boss + part +elementy własne. Model poszedł do testowania rożnych technik, że miałem go już dosyć to leci galeria. Pojazd z alternatywnej rzeczywistości gdzie Car stłumił rewolucje i takie tam. Można się znęcać Przed Po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Kwietnia 2020 Share Napisano 27 Kwietnia 2020 Fajny pomysł choć za mało tych "carskich" akcentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 27 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2020 40 minut temu, M.A.V. napisał: Fajny pomysł choć za mało tych "carskich" akcentów Na przykład? Dałem napis "Boże zachowaj cara", jako tako carskiego orła i moje pomysły się skonczyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 29 Kwietnia 2020 Share Napisano 29 Kwietnia 2020 Się mnie podoba. Ciekawa koncepcja, natomiast "carskości" dodała by zapewne podstawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Kwietnia 2020 Share Napisano 29 Kwietnia 2020 W dniu 27.04.2020 o 17:26, Keisyzrk napisał: Na przykład? Dałem napis "Boże zachowaj cara", jako tako carskiego orła i moje pomysły się skonczyły. No właśnie te napisy średnio mi pasują - to nie armia czerwona... W armii carskiej był porządek - samowolne i nieregulaminowe smarowanie na pojazdach (nawet haseł wielbiących cara) skończyło by się publicznym batożeniem przed frontem pułku Myślę że fajny byłby jakiś duży orzeł na wieży, ale równy, z jakiejś kalkomanii (wiem, wiem że takich gabarytów to raczej nierealne dostać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi