mig Napisano 27 Kwietnia 2020 Share Napisano 27 Kwietnia 2020 (edytowane) Macchi C.202 - Hobby 2000 wzbogacony o blaszką zoom Eduarda i pasy AML 1/72. Od siebie dodałem nowy sufit w komorze podwozia. Dysz Venturiego z zapasów. Kamuflaż malowany Hatakami oprócz białego, Pędzlem. Składalność na poziomie Italeri. Folgore Italeri lepsze pod względem detali. I ze starszym bratem z Italeri PS. Podmieniłem zdjęcia. Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez mig 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Kwietnia 2020 Share Napisano 27 Kwietnia 2020 Ciekawy model.Szkoda że zdjęcia niewyrażne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2020 (edytowane) Wiem już jaki błąd popełniłem przy zdjęciach. Postaram się podmienić w niedalekiej przyszłości. Edytowane 27 Kwietnia 2020 przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 27 Kwietnia 2020 Share Napisano 27 Kwietnia 2020 Lubię ten samolot, ale trudno ocenić Twoje wysiłki bo foty marne.Na tyle co widać wygląda porządnie. Cytat Od siebie dodałem nowy sufit w komorze podwozia Tam nie było widać sufitu tylko plątaninę rurek i kabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2020 Wiem, że nie było widać sufitu. Nie odtwarzałem tej plątaniny bo nie mam zdjęć do tego, tylko jedno słabej jakości i do C.200. A poza tym za słaby jestem na takie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi