Slawulo Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Witam Oto mój drugi model, malowany już aerografem, widzę niedociągnięcia w porównaniu z innymi Waszymi modelami, no ale nic. Np. najpierw robiłem cieniowanie, a później je za bardzo zamalowałem . Wygląda na to, ze załogant w wieży całe lato jeździł w okularach i do zdjęcia je zdjął Bardzo proszę o sugestie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Napiszę tak, jest jeszcze troche pracy przed tobą, ale walcz. Sugeruję założyć warsztat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawulo Posted May 5, 2020 Author Share Posted May 5, 2020 Mam tego świadomość, przy trzecim modelu założę warsztat i myślę że po dobrych poradach wyjdzie lepszy Wysłane z mojego Mi MIX 2 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Jest progres. Małymi kroczkami do przodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejvix Posted May 24, 2020 Share Posted May 24, 2020 No i nie zapominaj o wywierceniu otworów w karabinach. Przydaje sie poogladac zdjecia w googlach czy YT dzisiejszych jezdzacych zabytkow. Mamy takie w polskich muzeach. Zobaczysz na zywo i od razu zdajesz sobie sprawe ze jak ma odzwierciedlac prawdziwy to duzo do poprawy. Uchwyty klap tez lepiej zrobic z drucika samemu:) powodzenia w dalszych pracach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts