Slawulo Napisano 4 Maja 2020 Share Napisano 4 Maja 2020 Witam Oto mój drugi model, malowany już aerografem, widzę niedociągnięcia w porównaniu z innymi Waszymi modelami, no ale nic. Np. najpierw robiłem cieniowanie, a później je za bardzo zamalowałem . Wygląda na to, ze załogant w wieży całe lato jeździł w okularach i do zdjęcia je zdjął Bardzo proszę o sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Maja 2020 Share Napisano 5 Maja 2020 Napiszę tak, jest jeszcze troche pracy przed tobą, ale walcz. Sugeruję założyć warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawulo Napisano 5 Maja 2020 Autor Share Napisano 5 Maja 2020 Mam tego świadomość, przy trzecim modelu założę warsztat i myślę że po dobrych poradach wyjdzie lepszy Wysłane z mojego Mi MIX 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 5 Maja 2020 Share Napisano 5 Maja 2020 Jest progres. Małymi kroczkami do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejvix Napisano 24 Maja 2020 Share Napisano 24 Maja 2020 No i nie zapominaj o wywierceniu otworów w karabinach. Przydaje sie poogladac zdjecia w googlach czy YT dzisiejszych jezdzacych zabytkow. Mamy takie w polskich muzeach. Zobaczysz na zywo i od razu zdajesz sobie sprawe ze jak ma odzwierciedlac prawdziwy to duzo do poprawy. Uchwyty klap tez lepiej zrobic z drucika samemu:) powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi