Angus73 Napisano 6 Maja 2020 Napisano 6 Maja 2020 Witajcie, po pół roku, temat dobiegł końca. Jestem z niego bardzo zadowolony jako efektu końcowego ale też nauczenia się i poprawienia swoich umiejętności. Wciąż widzę obszary do poprawy, jak zawsze lakierowanie & polerowanie to temat rzeka i ciągle płynie Model z racji wieku był wyzwaniem, co do jakości wykonania i spasowania. Detailing uznaję za naprawdę ok, spasowanie nie do końca. Chciałbym lepiej spasować maskę, ale wymagało by to cofnięcia się w czasie za daleko jednak. Krótko mówiąc, wyszło fajnie ale ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć dalej. Szczegóły były w warsztacie, w każdym razie, masa rzeczy zrobiona od zera, wymieniona na metalowe, chromowane, stalowe, gumowe, skórzane, itd, itd po postawieniu z rodziną gwiazd można zobaczyć że to był kawał bryki... a gulwing (zrobiony dawno temu) pierwotnie wydawał się taki spory... a to mikrus Pozdrawiam c.d.n. Cytuj
Marak Napisano 6 Maja 2020 Napisano 6 Maja 2020 Piękny model. Trochę mało widać. Mogłeś dać większe zdjęcia. W 10-punktowej skali masz ode mnie 9 pkt. 1 punkt muszę urwać za szyby. Mogłeś je przeszlifować. Ale koła i silnik robią wrażenie. Cytuj
jakub476 Napisano 6 Maja 2020 Napisano 6 Maja 2020 Spróbuj jeszcze ułożyć płynami lepiej tę tylna rejestrację, nie dość, że słabo wygląda to pewnie Ci kiedyś odpadnie. Cytuj
toled Napisano 6 Maja 2020 Napisano 6 Maja 2020 Ja daję 7/10 - po jednym mniej za - tablice rejestracyjną, za żółty kierunkowskaz i szyby. Fantastyczne koła i silnik. Lakier też porządny. Cytuj
Angus73 Napisano 6 Maja 2020 Autor Napisano 6 Maja 2020 Dzieki, komentarze sluszne w pelni, zgadzam sie; szyby szlifowalem ale obawialem sie żeby nie przegiać bo popekaja; stare to i kruche jak diabli; rejestracja wyglada slabo, do zmiany; kierunek malowalem tym clearem revella do swiatel, na zywo jest bardziej pomaranczowy; zdjecia robilem iphonem, musze w koncu nabyc jakis aparat, dzieki jeszcze raz za uwagi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi