jpl Napisano 15 Maja 2020 Share Napisano 15 Maja 2020 Zaczynam kolejny model, tym razem niemiecki miniaturowy okręt podwodny "Biber". Ciekawa rzecz, na początek historia i inbox. Zapraszam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Maja 2020 Share Napisano 15 Maja 2020 Dobry wybór Siadam oglądać bo u mnie "zalega w szafie" Special Armour zrobił do niego niezły wózek transportowy - nawet swego czasu chodził mi po głowie pomysł dioramy, może kiedyś się sfinalizuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 22 Maja 2020 Autor Share Napisano 22 Maja 2020 Tak, to może być bardzo ciekawy pomysł, bo ów wózek transportowy sam jest bardzo oryginalny! Tymczasem zacząłem sklejanie. Zapraszam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Maja 2020 Share Napisano 23 Maja 2020 Fajnie to wygląda, szkoda tylko że nie miałeś do niego blacharki - NH Detail wydało do niego mały zestawik ale diabelnie ciężko dostępny. W tej skali torpedowe stery wyglądają dość pancernie. Będziesz robił jakieś ciekawy łaciaty kamuflaż? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 29 Maja 2020 Autor Share Napisano 29 Maja 2020 Nie, akurat kamuflaż jest ten szary, ale starałem się go urozmaicić. Stery w oryginale też były dość grube, te nie są w każdym razie zanadto rażące, więc skleiłem go w oryginale. No to finałowy odcinek: Zapraszam! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 29 Maja 2020 Share Napisano 29 Maja 2020 Fajny modelik. Fajnie że coś się dzieje na "polskim ,modelarskim YT". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Maja 2020 Share Napisano 30 Maja 2020 Bardzo ładny wyszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi