jpl Napisano 15 Maja 2020 Napisano 15 Maja 2020 Zaczynam kolejny model, tym razem niemiecki miniaturowy okręt podwodny "Biber". Ciekawa rzecz, na początek historia i inbox. Zapraszam! 1 Cytuj
M.A.V. Napisano 15 Maja 2020 Napisano 15 Maja 2020 Dobry wybór Siadam oglądać bo u mnie "zalega w szafie" Special Armour zrobił do niego niezły wózek transportowy - nawet swego czasu chodził mi po głowie pomysł dioramy, może kiedyś się sfinalizuje 1 Cytuj
jpl Napisano 22 Maja 2020 Autor Napisano 22 Maja 2020 Tak, to może być bardzo ciekawy pomysł, bo ów wózek transportowy sam jest bardzo oryginalny! Tymczasem zacząłem sklejanie. Zapraszam! 1 Cytuj
M.A.V. Napisano 23 Maja 2020 Napisano 23 Maja 2020 Fajnie to wygląda, szkoda tylko że nie miałeś do niego blacharki - NH Detail wydało do niego mały zestawik ale diabelnie ciężko dostępny. W tej skali torpedowe stery wyglądają dość pancernie. Będziesz robił jakieś ciekawy łaciaty kamuflaż? 1 Cytuj
jpl Napisano 29 Maja 2020 Autor Napisano 29 Maja 2020 Nie, akurat kamuflaż jest ten szary, ale starałem się go urozmaicić. Stery w oryginale też były dość grube, te nie są w każdym razie zanadto rażące, więc skleiłem go w oryginale. No to finałowy odcinek: Zapraszam! 2 Cytuj
mikemc Napisano 29 Maja 2020 Napisano 29 Maja 2020 Fajny modelik. Fajnie że coś się dzieje na "polskim ,modelarskim YT". 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi