ssszzzymon Napisano 30 Maja 2020 Share Napisano 30 Maja 2020 Prosto z pudełka. Drugi model w 1/48 malowany bez Humbroli i lakierów do paznokci + innych wynalazków. Muszę się przyłożyć mocniej do składania, bo niestety są braki - tu szparka, tam szparka, coś nie doszlifowane. Model bardzo sympatyczny, P-47 brzydki jak noc, ale jest szansa, że Witold Łanowski to daleka rodzina, więc pretekst jak znalazł, żeby kupic i skleić (nawet żona bardzo nie marudziła ). Z koloru u góry jestem zadowolony, chociaż nie wiem czy wash w liniach podziału nie jest za delikatny, może trzeba było czernią jechać? Dół tak trochę na szybko, trochę przesadziłem z przybrudzeniami. Może to kiedyś poprawię, ale teraz chcę skończyć i zabrać sie za coś kolejnego, żeby para nie uleciała. Proszę śmiało krytykować, idealnie nie jest, dużo nauki przede mną. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 30 Maja 2020 Share Napisano 30 Maja 2020 Mnie się podoba ten "dzbanuszek" Naszego rodaka w szeregach USAAF; niedawno skończyłem czytać Jego wspomnienia "Zabierz nas do domu „Lanny” " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 30 Maja 2020 Share Napisano 30 Maja 2020 Widać kilka niedoróbek ale jak na pierwszy model jest jak naprawdę ok. Startuj z nowym projektem i najlepiej w dziale warsztat. Jestem na tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 31 Maja 2020 Share Napisano 31 Maja 2020 (edytowane) Mnie również podoba się ten P-47, fajne malowanie. Edytowane 31 Maja 2020 przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi