mig Napisano 31 Maja 2020 Share Napisano 31 Maja 2020 (edytowane) Breda Ba.65A-80 dodałem pasy z AML, dorobiłem pulpit po prawej stronie kokpitu i dwie dźwignie. Zrobiłem osie kół z igieł i wymieniłem lufy karabinów: 12,7 mm żywiczne z Airesa, 7,7 mm z zestawu PZL. 42IBG. Przerobiłem "wał napędowy" żeby śmigło mogło się obracać. Dodałem naciągi przy usterzeniu poziomym. Model trochę upierdliwy w budowie bo na większości części widać łączenie form i zdarzają się nadlewki. Góra malowana Humbrolami, dół Hataką. Edytowane 31 Maja 2020 przez mig 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 31 Maja 2020 Share Napisano 31 Maja 2020 Fajny brzydal choć trudno coś więcej napisać bo zdjęcia takie sobie (się mądruje tak jakbym robił lepsze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 1 Czerwca 2020 Share Napisano 1 Czerwca 2020 Sądząc z opisu, napracowałeś się. Szkoda, bo na tych słabych zdjęciach nic praktycznie nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2020 Trochę roboty przy tej Bredzie było. Trzeba było jeszcze pogłębić linie podziału bo zestawowe są bardzo delikatne. Szpachlowania też było trochę więcej. Składa się to w miarę przyzwoicie jak na shortruna. Budowa Ba.65 dostarczyła mi dużo satysfakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi