mig Napisano 31 Maja 2020 Napisano 31 Maja 2020 (edytowane) Breda Ba.65A-80 dodałem pasy z AML, dorobiłem pulpit po prawej stronie kokpitu i dwie dźwignie. Zrobiłem osie kół z igieł i wymieniłem lufy karabinów: 12,7 mm żywiczne z Airesa, 7,7 mm z zestawu PZL. 42IBG. Przerobiłem "wał napędowy" żeby śmigło mogło się obracać. Dodałem naciągi przy usterzeniu poziomym. Model trochę upierdliwy w budowie bo na większości części widać łączenie form i zdarzają się nadlewki. Góra malowana Humbrolami, dół Hataką. Edytowane 31 Maja 2020 przez mig 3 Cytuj
Xmen Napisano 31 Maja 2020 Napisano 31 Maja 2020 Fajny brzydal choć trudno coś więcej napisać bo zdjęcia takie sobie (się mądruje tak jakbym robił lepsze). Cytuj
GreGG24 Napisano 1 Czerwca 2020 Napisano 1 Czerwca 2020 Sądząc z opisu, napracowałeś się. Szkoda, bo na tych słabych zdjęciach nic praktycznie nie widać... Cytuj
mig Napisano 1 Czerwca 2020 Autor Napisano 1 Czerwca 2020 Trochę roboty przy tej Bredzie było. Trzeba było jeszcze pogłębić linie podziału bo zestawowe są bardzo delikatne. Szpachlowania też było trochę więcej. Składa się to w miarę przyzwoicie jak na shortruna. Budowa Ba.65 dostarczyła mi dużo satysfakcji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi