Ungreez Napisano 1 Czerwca 2020 Share Napisano 1 Czerwca 2020 Witam, Prezentuję model strażackiego Mercedesa-Benza 1222 GBA 2,5/16 w zabudowie Zieglera. Pojazd z numerami operacyjnymi 499[R]51 należy do Ochotniczej Straży Pożarnej w Żołyni. Model to zestaw Revella 1/24. Ostatnio został wypuszczony na nowo, ale ten jest pierwotnym z lat 80'. Został sklejony 5 lat temu, dość niedbale i z kalkami z drukarki domowej. Ostatnio postanowiłem go poprawić i całą kabinę zrobiłem od nowa. Zabudowa została taka jak była, więc ma trochę niedoskonałości. Kalkomanie są wydrukowane przez MF-Zone. I jako ciekawostka stare zdjęcie sprzed poprawek: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 21 Czerwca 2020 Share Napisano 21 Czerwca 2020 Fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 21 Czerwca 2020 Share Napisano 21 Czerwca 2020 Wielkie brawa za odwzorowanie rzeczywistego wozu i to z krajowej jednostki. Świetna sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mx3 Napisano 28 Lipca 2020 Share Napisano 28 Lipca 2020 Fajnie odwzorowany rzeczywisty pojazd, brawo za zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 28 Lipca 2020 Share Napisano 28 Lipca 2020 Piękny model. Zamierzasz powiększać kolekcję czerwonych aut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ungreez Napisano 31 Lipca 2020 Autor Share Napisano 31 Lipca 2020 W dniu 28.07.2020 o 18:05, Marak napisał: Piękny model. Zamierzasz powiększać kolekcję czerwonych aut? Już kolejne dwa są na warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 31 Lipca 2020 Share Napisano 31 Lipca 2020 11 godzin temu, Ungreez napisał: Już kolejne dwa są na warsztacie. To może założysz warsztaty. Ja ostatnio zszedłem na psy i mało co robię, więc z chęcią popatrzę jak inni lepią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ungreez Napisano 1 Września 2020 Autor Share Napisano 1 Września 2020 W dniu 31.07.2020 o 22:43, Marak napisał: To może założysz warsztaty. Ja ostatnio zszedłem na psy i mało co robię, więc z chęcią popatrzę jak inni lepią. Może kiedyś. Na razie jeszcze nie ten poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi