Crimson King Napisano 2 Czerwca 2020 Share Napisano 2 Czerwca 2020 Kupię oszklenie do tornado F3 Revella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crimson King Napisano 3 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2020 Skala 1/489 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crimson King Napisano 3 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2020 Przepraszam za błąd ,Skala oczywiście 1/48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Czerwca 2020 Share Napisano 3 Czerwca 2020 Małe szanse żeby ktoś miał zbędną owiewkę, ale możesz napisać do Revella, oni przysyłają na wymianę części, jeśli w zestawie było coś uszkodzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 3 Czerwca 2020 Share Napisano 3 Czerwca 2020 I to przysyłają ekspresowo, równo tydzień temu zamówiłem arkusz kalkomanii i dziś do mnie z Niemiec doleciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crimson King Napisano 4 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2020 Panowie Solo i filipsg.Dzięki za odzew.Mam pytanie do filipa sg,,,daj namiary na korespondencję z Revellem.W jakim języku pisać,po niemiecku,angielsku,po polsku? Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za zainteresowanie..Może się uda coś wskórać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 4 Czerwca 2020 Share Napisano 4 Czerwca 2020 Ja 4 maja złożyłem reklamację, 12 maja miałem awizo z poczty. Wchodzisz na ich niemiecką stronę i tam jest formularz do reklamacji. Ja napisałem po polsku i po niemiecku. Wysłane z mojego G8441 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 5 Czerwca 2020 Share Napisano 5 Czerwca 2020 Trzeba pisać tutaj: https://www.revell-service.de/en/spare-parts-service/ ale będzie można pisać jak się skończą prace na serwerze, z tego co piszą W grę wchodzi angielski i niemiecki. Jak już napiszesz to nie oczekuj odpowiedzi zwrotnej, jeśli bez uwag przyjmą zgłoszenie i wyślą część to nie będą nic pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi