Marysia Napisano 11 Czerwca 2020 Share Napisano 11 Czerwca 2020 Na dzień dobry z forum, zaczynam temat w miarę świeżego modelu firmy NuNu. Inboxów w sieci nie brakuje, więc odpuszczam pokazówkę ramek. Model doposażę o blachy ScaleLab, które są w drodze. Tak na prawdę dzięki Banzai-Cars są dostępne w Polsce. Czekam również na kolor, czerwony Creative Colors dedykowany do samochodu #1 całość będę lakierowal klarem 2K również z palety CC. Póki co jestem w trakcie obrabiania karoserii. Fajna tematyka ale NuNu to jednak nie jest najwyższa półka jakościowa... sporo nadlewek, przesunieć form, nie wspomnę o skurczach tworzywa w kilku strategicznych miejscach na karoserii. Niestety nie wszystko złoto co się świeci. C.D.N... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marysia Napisano 12 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2020 (edytowane) Zabawy w doprowadzenie modelu do porządku ciąg dalszy... Wszystkie linie do przerycia, niezawodnym scriberem UMM-USA, kupionym za oceanem milion lat temu. Oględziny kolejnych elementów to flashback o trzy dekady kiedy to Italeri fundowała nam podobną jakość... ... chociaż na zdjęciach z kalkulatora wygląda nawet przyzwoicie C.D.N... Edytowane 12 Czerwca 2020 przez Marysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 12 Czerwca 2020 Share Napisano 12 Czerwca 2020 Oglądam z zaciekawieniem. Myślałem, że ta firma reprezentuje wyższy poziom. Przymierzałem się do kupna modelu z tej firmy, ale patrząc na jakość wrócę do tamiyi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 12 Czerwca 2020 Share Napisano 12 Czerwca 2020 Widzę te plastiki i serio jakby Italeri, takie czarne satynki z jakością "jako tako" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marysia Napisano 12 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2020 (edytowane) Ta firma prezentuje tylko ciekawe tematy. Co do poziomu, widać jak na dłoni. U mnie leży jeszcze ich BMW M6 i wygląda to podobnie. Ponoć szykują M3 e36... pewnie będzie podobnie. Nestety BMW M3 e30 z Beemaxa czy Chevy Cruze z Aoshima to podobna półka jakościowa. Edytowane 12 Czerwca 2020 przez Marysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BCI Batou Napisano 13 Czerwca 2020 Share Napisano 13 Czerwca 2020 Podobno to firma powstała z rozpadu Beemax/ Aoshima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 13 Czerwca 2020 Share Napisano 13 Czerwca 2020 coś czuje że będzie kozak fura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marysia Napisano 13 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2020 6 godzin temu, BCI Batou napisał: Podobno to firma powstała z rozpadu Beemax/ Aoshima. NuNu.... nie mam bladego pojęcia ale wcale by mnie to nie zdziwiło, chociaż mimo podbieństw to ponoć europejska firma. Któż teraz jednak nie robi form i wtrysków u chińczyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marysia Napisano 13 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2020 6 godzin temu, Bengal napisał: coś czuje że będzie kozak fura Zobaczymy, pewnie i tak wszystkiego nie użyję. Nie wiem czy zrobię tarcze hamulcowe bo to fajnie wygląda jak są koła zdjęte. U mnie będą założone, pewnie nie będzie aż tak tego widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Czerwca 2020 Share Napisano 13 Czerwca 2020 Marudzicie Towarzysze, marudzicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 14 Czerwca 2020 Share Napisano 14 Czerwca 2020 Też miałem zamiar kupić R8, bo jestem fanem Audi, ale pozostanę chyba przy oglądaniu Twoich poczynań. Powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marysia Napisano 14 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2020 21 godzin temu, Dorotka napisał: Marudzicie Towarzysze, marudzicie Troszkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi