MichalZ Napisano 19 Czerwca 2020 Share Napisano 19 Czerwca 2020 Siemka,do zaprezentowania mam model Stug-a Ausf.G III, w skali 1:35 firmy Tamiya,wykonany prosto z pudła (liny materiałowe,bez siatek ) model pod kontrahenta także tym razem brudzenie umiarkowane .Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 19 Czerwca 2020 Share Napisano 19 Czerwca 2020 Proszę podaj link do zestawu bazowego i kolor farby bazowej.!? Mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2020 4 minuty temu, mandrivecs napisał: Proszę podaj link do zestawu bazowego i kolor farby bazowej.!? Mi się podoba. Zestaw to 25 letni model Tamiyi, dokładnie ten, malowany Tamiya Dark Yellow 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 20 Czerwca 2020 Share Napisano 20 Czerwca 2020 Nowka sztuka nie smigana ale fajnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SuperTruckster Napisano 21 Czerwca 2020 Share Napisano 21 Czerwca 2020 MasterClass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Czerwca 2020 Share Napisano 21 Czerwca 2020 Wykonanie przyzwoite. Widać duże uproszczenia zestawu, np. liny bez mocowań, itp. Ciekawe jak w praktyce wypada ten nowy kolor Tamki w porównaniu do poprzedniego XF-60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 26 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2020 W dniu 21.06.2020 o 12:37, bazylms napisał: Wykonanie przyzwoite. Widać duże uproszczenia zestawu, np. liny bez mocowań, itp. Ciekawe jak w praktyce wypada ten nowy kolor Tamki w porównaniu do poprzedniego XF-60. Klasyczny Dark Yellow jest ciemniejszy, zaś Dark Yellow 2 jest jaśnieszy, bardziej żółty (dedykowany według producenta pod kamuflaż). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi