adize Napisano 15 Kwietnia 2008 Share Napisano 15 Kwietnia 2008 Oto in-box Nissana Skyline GT-R V.spec II: Ogromnie się zdziwiłam , gdy zobaczyłam, że do modelu dodana jest siatka oraz naklejki maskujące na szyby. Pozytywne zaskoczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 15 Kwietnia 2008 Share Napisano 15 Kwietnia 2008 powiem ci że od jakiegoś czasu takie dodatki są wszędzie standardem na Tamiya ma takie bonus już długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 15 Kwietnia 2008 Share Napisano 15 Kwietnia 2008 Jakby Cie interesowały to mam fototrawione siatki grilla i w zderzak do tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 15 Kwietnia 2008 Share Napisano 15 Kwietnia 2008 Fajny samochód, ale te wypraski to jednak lepiej by się bez woreczków oglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 15 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2008 Zrobię jeszcze fotki bez woreczków, jak zacznę składać model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 15 Kwietnia 2008 Share Napisano 15 Kwietnia 2008 Nie mogę sie dopatrzeć to sie zapytam. A mianowicie jest silnik w tym nissanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 15 Kwietnia 2008 Share Napisano 15 Kwietnia 2008 Jakby Cie interesowały to mam fototrawione siatki grilla i w zderzak do tego modelu koksik powiedz mi czego ty nie masz No i właśnie jest tam silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 15 Kwietnia 2008 Share Napisano 15 Kwietnia 2008 koksik powiedz mi czego ty nie masz Hmmmm nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 15 Kwietnia 2008 Share Napisano 15 Kwietnia 2008 Skyline-a w 1:1 JESZCZE nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 15 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2008 A mianowicie jest silnik w tym nissanie? No i właśnie jest tam silnik Niestety, nie ma silnika. Jest tylko taka wbudowana atrapa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 15 Kwietnia 2008 Share Napisano 15 Kwietnia 2008 A to szkoda a jest w którymś Skyline silnik Skyline-a w 1:1 JESZCZE nie ma I na to przyjdzie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 15 Kwietnia 2008 Share Napisano 15 Kwietnia 2008 No dlatego powiedziałem JESZCZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 15 Kwietnia 2008 Share Napisano 15 Kwietnia 2008 Możecie wierzyć lub nie, ale zastanawiałem się nad kupnem takiego skyline r34 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 15 Kwietnia 2008 Super Moderator Share Napisano 15 Kwietnia 2008 Niestety, nie ma silnika. Jest tylko taka wbudowana atrapa . To wielka szkoda, że nie ma silnika Model super. Czekam na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Mimo wszystko ładny modelik . adize czekam na relację Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi