tlb Napisano 26 Lipca 2020 Share Napisano 26 Lipca 2020 Witajcie, kolejny mój ulepek. Model zrobiony prosto z pudła, beż żadnych dodatków. Części spasowane perfect. Malowany: AK Xtreme Metal - aluminium; Gunze - Olive Drab (H52), Interior Green(H58) ; Tamiya FX-7 i cienie Tamiya. Poprawki: hataka i pactra. PZDR 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 27 Lipca 2020 Share Napisano 27 Lipca 2020 Model bardzo zgrabny. Szkoda tylko, że nie poświęciłeś nieco więcej uwagi łączeniom połówek kadluba. Widać to przed wiatrochronem i na spodzie przez całą długość kadłuba, chyba że biegła tamtędy linia podziału to się nie czepiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 27 Lipca 2020 Share Napisano 27 Lipca 2020 No tak, trochę głują te łączenia. Nie, tam nie ma linii podziału. Widzę też że w wersji "bubbletop" Academy zrobiła tego samego knota co w "razorbacku". Ale aluminium ładnie siadło. Jakiej farby użyłeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 27 Lipca 2020 Autor Share Napisano 27 Lipca 2020 Faktycznie nie bardzo się przyłożyłem do tych łączeń. Nie Wiem dlaczego, ale przyznam się, że w każdym modelu je odpuszczam. W następnym muszę zwrócić na to uwagę. 24 minuty temu, sebastain napisał: Ale aluminium ładnie siadło. Jakiej farby użyłeś? Dzięki. Już pisałem, jest to metalizer AK Xtreme Metal w kolorze aluminium. Położylem go na podkład Gunze GX2 ueno black. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 27 Lipca 2020 Share Napisano 27 Lipca 2020 Tego łączenia dołem jak będzie stał to nie będzie widać. Razi natomiast malowanie obramowania owiewki i (ale już znacznie mniej) nierówny pas na stateczniku pionowym - zdj.3. 16 godzin temu, sebastain napisał: Ale aluminium ładnie siadło. Potwierdzam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi