Patterson Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 (edited) Ostatni ulepek. Zapraszam Edited April 20, 2008 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulus Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Proszę, proszę. Ładne cacko. Jak obserwuję niektórych modelarzy od miesięcy (może nawet od lat?) to widać stały progres umiejętności, Twoje, Patterson wyraźnie pną się ku górze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pafica Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Mój ulubiony czołg w przepięknym wykonaniu. Qurcze.. do nieczego nie mogę się przyzepić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Partyznat Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Bardzo mi sie podoba twój Panzer III chyba se tez takiego sprawie A tak z ciekawosci ten hełm szkopski on tak był czy go sam dlepiłes ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Dla mnie GENIALNY!!!!! Ogromna klasa !!!!! świetny brudzing, świetnie usyfione podwozie,super realizm!!! Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
93mati Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Brak mi słów. Po prostu kosmiczny . Jeszcze w ładnym malowaniu i od Wikinga Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzelu Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Mimo ogólnego piękna trochę mało w nim życia...z drugiej strony w niektórych modelkach też. Te zacieki na kołach jakoś mało przekonujące. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak45 Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Model jak zwykle wykonany na wysokim poziomie. Mozesz napisac jak robi sie te kropki blota na czolgu? Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
subgrafik Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Pikny Panie, chociaz faktycznie jak rzelu napisal olej z piast powinien byc bardziej grawitacyjny / tj po srednicy sie rozlewac czy cus takiego Sergio ladnie to robi Czak nie wiem jak robi Patterson, ale ja polecam szorowanie stara szczoteczka do zebow o widelec /oczywiscie szczoteczka lekko w farbie /blocie etc/ z doswiacznia mojego wynika ze najlepsza kombinacja na takego rodzaju syfy ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Śliczna pokraka...no weź i ich nie kochaj ! Super ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JŚ Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 No Marcinie, kolejny rewelacyjny modelik, jak widzę Twoj znaczek firmowy czyli "czerwony akcencik" także się pojawił (element podtrzymujący zapasową gąskę z przodu) Jedyne co bym zmienił to tło, gdyż na czarnym model w Panzergrau troszkę się zlewa z otoczeniem. Jest to jednak tylko moja sugestia. Czy naklejki Wikinga były oryginalnie w zestawie, czy może pochodzą z Twoich rezerw??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patterson Posted April 20, 2008 Author Share Posted April 20, 2008 Witam Panów Bardzo mnie cieszy, że model się podoba, lejecie miód na moje serce Co do błota to nakładane różnie, głównie pędzlami i poprawiane aerografem. Jakub, nie mogło zabraknąć czerwonych akcentów Co do kalek to pochodzą z zestawu. Tło jest niestety nieodpowiednie, ale moje stare niebieskie poszło w diabły , muszę wybrać się do papiernika po kilka kolorów :3 Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Identyczny z naturalnym!!! Nie mogę się napatrzeć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts