Patterson Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 (edytowane) Ostatni ulepek. Zapraszam Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Proszę, proszę. Ładne cacko. Jak obserwuję niektórych modelarzy od miesięcy (może nawet od lat?) to widać stały progres umiejętności, Twoje, Patterson wyraźnie pną się ku górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Mój ulubiony czołg w przepięknym wykonaniu. Qurcze.. do nieczego nie mogę się przyzepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyznat Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Bardzo mi sie podoba twój Panzer III chyba se tez takiego sprawie A tak z ciekawosci ten hełm szkopski on tak był czy go sam dlepiłes ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Dla mnie GENIALNY!!!!! Ogromna klasa !!!!! świetny brudzing, świetnie usyfione podwozie,super realizm!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Brak mi słów. Po prostu kosmiczny . Jeszcze w ładnym malowaniu i od Wikinga Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Mimo ogólnego piękna trochę mało w nim życia...z drugiej strony w niektórych modelkach też. Te zacieki na kołach jakoś mało przekonujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Model jak zwykle wykonany na wysokim poziomie. Mozesz napisac jak robi sie te kropki blota na czolgu? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Pikny Panie, chociaz faktycznie jak rzelu napisal olej z piast powinien byc bardziej grawitacyjny / tj po srednicy sie rozlewac czy cus takiego Sergio ladnie to robi Czak nie wiem jak robi Patterson, ale ja polecam szorowanie stara szczoteczka do zebow o widelec /oczywiscie szczoteczka lekko w farbie /blocie etc/ z doswiacznia mojego wynika ze najlepsza kombinacja na takego rodzaju syfy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Śliczna pokraka...no weź i ich nie kochaj ! Super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 No Marcinie, kolejny rewelacyjny modelik, jak widzę Twoj znaczek firmowy czyli "czerwony akcencik" także się pojawił (element podtrzymujący zapasową gąskę z przodu) Jedyne co bym zmienił to tło, gdyż na czarnym model w Panzergrau troszkę się zlewa z otoczeniem. Jest to jednak tylko moja sugestia. Czy naklejki Wikinga były oryginalnie w zestawie, czy może pochodzą z Twoich rezerw??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 20 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Witam Panów Bardzo mnie cieszy, że model się podoba, lejecie miód na moje serce Co do błota to nakładane różnie, głównie pędzlami i poprawiane aerografem. Jakub, nie mogło zabraknąć czerwonych akcentów Co do kalek to pochodzą z zestawu. Tło jest niestety nieodpowiednie, ale moje stare niebieskie poszło w diabły , muszę wybrać się do papiernika po kilka kolorów :3 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Identyczny z naturalnym!!! Nie mogę się napatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi