RH Napisano 2 Sierpnia 2020 Share Napisano 2 Sierpnia 2020 Kolejny z pięciu modeli zaczętych skończony .Marder I 7,5cm PAK 40/1 ayf Gw. Lr.S.(f) Sd.KFZ 135 1:35 RPM Normandia 1944 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 3 Sierpnia 2020 Share Napisano 3 Sierpnia 2020 Bardzo efektowny model . Jak się składało?. Dużo pracy własnej, dodatków?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 7 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2020 D Cytat Dodatki to jedynie ,siatka i krzaczki .Co do skladalnosci to raczej nie będę się wypowiadał, taka na 4- .RPM raczej nie jest szczytem dokładności ,No ale z braku laku i kit dobry z tego co wiem to chyba Panda model coś takiego wypuściła .Myślę ze wypraski są lepsze jakościowo .Ale naocznie nie widziałem .Zresztą nie będę już nic zmieniał ,Tym bardziej ze z tej firmy mam jeszcze do zrobienia haubice 15 cm na tym samym podwoziu .I tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Sierpnia 2020 Share Napisano 7 Sierpnia 2020 fajny tylko wg mnie ta "siatka" trochę psuje efekt... jak inspirowałeś się artboxem to powinieneś chociaż obciąć te boczne wąsy (na krawędziach siatki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 19 Sierpnia 2020 Share Napisano 19 Sierpnia 2020 ta siatka jest kompletnie nieprzekonująca...Niszczy efekt moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi